Ghostwriteren Laidback – en rejseblog
  • Forside
  • Blog
  • Indsigt
    • Afrika
      • Egypten
        • Gooood morning, Cairo!
        • Goood morning, Hurghada
        • Gooood morning, Luxor!
        • Gooood morning, Alexandria!
    • Asien
      • Kina
        • Beijing i sne
        • Hverdagen i Beijing
      • Malaysia
        • Døden har sorte øjne i Malaysia
      • Sri Lanka
        • Tandens tempel i Sri Lanka
      • Thailand
        • Blandt opiumsdyrkere i Nordthailand
        • Vegetarfestival i Phuket Town
    • Europa (øvrige)
      • På visit i Storhertugdømmet Luxembourg
    • Nordamerika
      • USA
        • Rød nattehimmel over Californien
        • Tåget intuition i Battle Rock
      • Guatemala
        • Den hellige mannequindukke San Simón
        • Halshuggede haner i Todos Santos
    • Oceanien
    • Skandinavien
      • Guldvask i Lapland
  • Postkort
    • Hvad skal man se i …
      • … Cairo
      • … Luxor
      • … Mexico City
    • Sydfynske sommerspots
      • Musikernes Lundeborg
      • TV-kokkens Lehnskov
      • Ejendomsmæglerens Svendborg
      • Forfatterindens Nordlangeland
      • Basketspillerens Svendborg
      • Håndboldspillerens Gudme
      • Bibliotekschefens Sydlangeland
    • London med Far
      • – til fods
      • – i swing club
      • – på cykel
    • Om at bo i et postkort
    • Kinesisk håndværk
  • Mød de lokale
    • De legendariske piloter Nungesser og Coli
    • Guide i Sri Lanka
    • Vathy – den vise hindu
  • Vandring
    • Hærvejen
    • Fjällräven Classic
      • Fjällräven Classic 2018
      • Fjällräven Classic – 1. etape
      • Fjällräven Classic – 2. etape
      • Fjällräven Classic – 3. etape
      • Hvad skal man have med på en vandretur med overnatning?
        • Pakkeliste til Fjällräven Classic
      • Fjällräven Classic Danmark – Den Sociale Vandretur
      • Fjällräven Classic – de frivillige
      • Fjällräven Classic – Logistik
      • Fjällräven Classic – forplejning
      • Fjällräven Classic – miljøbevidsthed
08/07/201806/09/2023

Fjällräven Classic – forplejning

Indlægget er en del af serien Fjällräven Classic Danmark
Se mere
  • Fjällräven Classic 2018
  • Pakkeliste til Fjällräven Classic
  • Hvad skal man have med på en vandretur med overnatning?
  • Fjällräven Classic – Logistik
  • Fjällräven Classic – forplejning
  • Fjällräven Classic – de frivillige
  • Fjällräven Classic – miljøbevidsthed
  • Fjällräven Classic Danmark – Den Sociale Vandretur
  • Fjällräven Classic – 1. etape
  • Fjällräven Classic – 2. etape
  • Fjällräven Classic – 3. etape
Hygge til Fjällräven Classic pakket hjemmefra
Hygge til Fjällräven Classic pakket hjemmefra

Fjällräven Classic – forplejning

Uden mad og drikke, duer helten ikke.
Og der er jo noget om det.
Et par enkelte gange, hvor Yngsten og jeg har været på træningstur, har det tager længere tid end planlagt. Og så har jeg ikke haft mad nok med til os. Og dét kunne ses på både motivationen og ydeevnen.

Så noget af det første, vi skrev på vores pakkeliste, inden afgang, var små poser med snack.
Godt nok havde vi læst, at der ved hvert checkpoint ville være mulighed for at få snacks.
Meeeen man kan aldrig være helt sikker…

Vi havde på ingen måde behøvet at være urolige.
Efter at have tjekket ind og fået vores trashbag, hvori vi skulle samle alt affald, var det tid til at fylde eventuelle hulrum i vores rygsække op med gode ting og sager. På bordene, som vi stod i kø foran, var stillet kasser, som vi kunne forsyne os fra med ét styk fra hver kasse til hver vandrer:

* Juice – tre forskellige slags
* Frugt – æbler, pærer eller banan, der dog hurtigt blev ”udsolgt”
* Energibarer – med chokolade, tranebær og nødder
* Chokolade – to styk til hver 😊
* Tørret bøfkød
* Te- eller kaffeposer, hvori man fylder kogende vand, og hvorfra man tapper ad flere omgange
* Rugbrød – pakket i små poser af tre eller fire skiver
* Dåsepålæg – makrel, torskerogn eller leverpostej fra Faaborg
* Frysetørret aftensmåltid – chili con carne, kylling tikka masala, kebabgryde eller pulled pork med ris
* Frysetørret morgenmad med pulvermælk – frugtmüsli eller chokolademüsli

Man går ikke ned på forplejning på Fjällräven Classic
Man går ikke ned på forplejning på Fjällräven Classic

Man må ikke gå ned på udstyret. Og heller ikke på maden.
Og dét gjorde vi bestemt heller ikke. Og faktisk var det sådan, at vi havde en del mad og snacks med hjem igen, da vi var færdige med at vandre 😊

Hvad spiser du, når du vandrer?

Ghostwriteren-laidback, 2018

Vandring
Send en kommentar
  • Facebook

Post navigation

   Fjällräven Classic – Logistik
Fjällräven Classic – de frivillige   

Måske vil du også kunne lide

Hærvejen er en del af Pilgrimsvejen, der fører til Caminoen i Spanien

Vandring på Hærvejen – eller noget af den

Læs mere
En træt Yngsten på rutens allersidste strækning

Fjällräven Classic – 3. etape

Læs mere

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om ghostwriteren – laidback

Mont Saint-Michel, Frankrig
Mont Saint-Michel, Frankrig

Selvom jeg er i halvtresserne, er jeg langt fra færdig med at rejse – tværtimod.
Med store børn har jeg netop nu tiden til det.

Her på siderne kan du følge med mig ud i verden og få indblik i og historier om, hvordan jeg oplever den.

Om det er en vandretur eller en storbyferie er ikke så vigtigt.
Det vigtige for mig består i at opleve og opdage.

Nogle gange er børnene med, nogle gange er kæresten. Eller min far.

Hvis jeg ikke er på rejse i virkeligheden, er jeg på vej i mine tanker

 

Nyhedsbrev



Navn




E-mailadresse








Julepyramide på Asmus-Bremer-Platz i Kiel

https://youtu.be/SGJDK8VDjiE

Yngsten om 2. dag på Fjällräven Classic

https://youtu.be/oMhLTYWwfhI

Yngsten om sidste dag på Fjällräven Classic

https://youtu.be/CHLCl7G7Ohs

Instagram

4 kontinenter udforsket
34 lande besøgt

© Theme by Purethemes.net. All Rights Reserved.